Jermukresor

Jermuk – hälsans dal

Jermuk Waterfalls

En gång i Jermuk, detta är en plats du inte får missa. Vattnet som flöddar ur vägen kommer från de många vattenkällorna i Jermuk. De olika vattentemperaturerna visas bredvid rören och varierar mellan 35 och 55 grader. Vattnet skiljer sig från varandra och var och en av dem tros ha olika egenskaper och därför bota olika sjukdomar. Det finns vatten som behandlar leverproblem och cancer också.

Jermuk Village

De många helande mineralkällor som Jermuk staden fått sin berömmelse för. En plats för förfriskningar av kroppen samt för själen. Jermuk erbjuder behandlingar av olika sjukdomar, bland dem mag-tarmkanalen sjukdomar (gastrit, mag- och duodenalsår), sjukdomar i lever, gallblåsa, sjukdomar i rörelseapparaten, gynekologiska sjukdomar. Slutligen finns det även behandling för nervsystemet, proctologiska och urologiska sjukdomar, radiculities, reumatism, ischias och några andra.

På plats finns även hälsospecialister som ser till att du får en hälsokontroll och genomgår rätt behandlingar för just din situation.

Jermuk Treatment Center


Besök Jermuk för att genomgå en hälsobehandling som ingen annan, drick utav det varma vattnet hälsovattnet som kommer direkt ur berg grundens källor som innehåller mängder med mineraler som stärker kroppen, ta ett dopp i de varma naturkällorna för en känsla utav fräschhet. Allt Jermuk har att ge är en uppfräschande och helande känsla.

Jermuk Mineral Water Jermuk Floating-Resturang

Besök Jermuk Ashkhar ett av de många span och healing kliniker som finns i staden Jermuk, de erbjuder unika tjänster så som undervattensmassage och inandning utav mineralvatten som gett enastående resultat vid behandling utav led och muskel problem samt lever och njur problem.
Sov i någon utav Jermuks många lyxhotell, ät på någon utav Jermuks exklusiva restauranger och besök någon utav Jermuks fantastiska barer.